O nouă speranță, un tratament revoluționar!

Au trecut 11 ani de atunci, 11 ani in care desi nu am mai parcurs nicio etapa de recuperare, de tratament, nu mi-am pierdut speranta.

Nu am renuntat niciodata la gandul ca voi putea merge din nou si acum am sansa la o noua viata datorita unui tratament revolutionar care se face doar la o clinica din Thailanda (https://epiduralstimulationnow.com/ro/tratament/), si al carui costu este de 100.000 Euro.

Din nefericire, costul acestei interventii chirurgicale este mult peste posibilitatile mele financiare si de aceea apelez la ajutorul dumneavoastra.

Deci da, asa cum am mai spus, incerc sa va impresionez, pentru ca a impresiona inseamna a produce emotii, a misca si toate astea inseamna  „a fi”. Eu vreau  „sa fiu” din nou, insa acest lucru este posibil numai cu ajutorul dumneavoastra, al  oamenilor de pretutindeni care simt, cred si vor sa fie alaturi de mine in aceasta incercare care e dincolo de speranta, incredere si credinta, o cumpana, un indemn, o strigare.

As vrea sa nu fiu pus in postura de a apela la ajutorul altcuiva in tot ceea ce fac dar, din pacate, nu depinde de mine si cel mai mult mi-as dori ca EU sa fiu cel care ii ajuta pe cei din jur!

De 19 ani sunt total dependent de ajutorul mamei mele si de un carucior cu rotile! Iar asta se poate schimba doar cu ajutorul dumneavoastra!

Oamenii cred ca e grav atunci cand pierzi bani, o afacere sau un bun material. Este o mare greseala pentru ca este cu mult mai grav atunci cand iti pierzi propria libertate, cand te pierzi pe tine sau o parte din tine. Nimic nu este mai important decat  „OMUL”!

Voi spune povestea mea oricui si voi incerca sa fac oamenii din jurul meu sa aprecieze viata la adevarata ei valoare, pentru ca nu trebuie sa treci prin ceea ce trec eu ca sa ajungi sa o apreciezi!

SUMĂ NECESARĂ TRATAMENT 100.000 €

Mă poți ajuta și TU?

1670 € strânși din donații până în prezent
1%